2. juni 2020
Politiet oplyser ikke navnet på kaffemærket.Foto: Per Christensen
Politiet oplyser ikke navnet på kaffemærket.Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen/Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystisk kup: Kaffe for fire millioner stjålet fra PostNord-lager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk kup: Kaffe for fire millioner stjålet fra PostNord-lager
Helsingør - 21. oktober 2019 kl. 10:26
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos politiet i Helsingborg undrer efterforskerne sig over, hvordan det lykkedes ukendte gerningsmænd sidste weekend i september at bryde ind i PostNords lager på Åttekulla industriområde, i udkanten af Helsingborg og slippe væk med intet mindre end 128 paller med fortrinsvis kaffe, og derudover nogle kaffemaskiner.

Ifølge Helsingborgs Dagblad er der tale om 86.000 poser kaffe, hvilket giver omkring 6,2 millioner kopper kaffe. Hele lasten har en værdi af cirka 4 millioner svenske kroner.

- Det er ufatteligt meget, men lagerets ledelse og personale er helt sikre på, at mængden er korrekt, siger Matz Härle fra polisen i Helsingborg til Helsingborgs Dagblad.

Politiet er pt. ikke klar over, hvorvidt tyveriet er sket over en eller flere omgange. For der er nemlig tale om et tyveri, hvor byttet fylder tre fuldlastede lastbiltrailere.

Det står dog fast, at tyveriet er sket mellem klokken 17 lørdag 28. september og klokken 05.45 søndag morgen. Derudover har to mænd været anholdt i sagen, og været mistænkt for medvirken eller delagtighed i sagen. Men de blev begge løsladt, og mistankerne mod dem er øjensynlig svage. I forbindelse med efterforskningen på lageret har politiet beslaglagt computere og mobiltelefoner for at finde spor.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?