2. juni 2020
Gorm og Christoffer er far og søn og nu også et musikalsk makkerpar. Foto: Presse
Gorm og Christoffer er far og søn og nu også et musikalsk makkerpar. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik og sang med »Hovaldterne«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik og sang med »Hovaldterne«
Helsingør - 20. oktober 2019 kl. 04:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 27. oktober klokken 16.30 kommer Christoffer og Gorm Hovaldt til Hornbæk Kirke. Det er far og søn, og sønnen Christoffer synger baryton og far Gorm spiller trompet.

Christoffer Hovaldt er født i 1985 og interessen for musik har han tydeligvis ikke fra fremmede. I sine yngre år har han haft hovedroller i flere musicals og nu udbygger han sit klassiske repertoire som elev af sopranen Dorthe Elsebet Larsen.

Gorm Hovaldt er kendt af mange i og omkring Hornbæk Kirke, idet han i 25 år har været kirkens faste solist ved konfirmationer og på de store helligdage. Allerede som 5-årig begyndte han at spille trompet og modtog undervisning af sin far. I 1974 blev han tildelt Jacob Gades legat, og i 1976 studerede han hos solotrompetist Adolph Herseth fra Chicago Symphony Orchestra. Han afsluttede sine studier med første del af musikvidenskab på Københavns Universitet og blev i 1982 statsprøvet musikpædagog fra »Det Kongelige Danske Musikkonservatorium« i København. Ved koncerten i Hornbæk Kirke spiller og synger de sammen med organist Jan Reich et program, der både rummer klassisk musik og mere moderne toner.

Der er gratis adgang til koncerten.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?