1. oktober 2020
Knap 70 deltog i Socialdemokratiets kredsgeneralforsamling. Foto: Julian Isherwood
Knap 70 deltog i Socialdemokratiets kredsgeneralforsamling. Foto: Julian Isherwood
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møller hyldet på generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møller hyldet på generalforsamling
Helsingør - 21. juni 2019 kl. 20:07

70 medlemmer deltog, da Socialdemokratiet holdt kreds-generalforsamling på Konventum, og de overøste deres nyvalgte folketingsmedlem, Henrik Møller, med anerkendende klapsalver.

arrow Læs også: Se billederne: Møllers store - og vemodige - dag

- Normalt holder vi generalforsamling tidligere på året, men i år besluttede vi, at holde forsamlingen efter Folketingsvalget, forklarede partiets mangeårig kredsformand Vibeke Schmidt.

- Da vi sendte indkaldelsen ud, hed det at folketingskandidaten Henrik Møller skulle holde en politisk tale. Og nu er det - Henrik Møller MF, lød det begejstret fra Schmidt.

Møller, der holdt politisk tale, kom direkte et af sine første gruppemøder på Christiansborg.

- Der er ikke så meget at lave for øjeblikket, medens regeringsforhandlingerne foregår. Men jeg må indrømme det var et kæmpestort øjeblik da jeg fik mit ID-kort til Folketinget, sagde Møller.

På kredsgeneralforsamlingen afrapporterede byrådsgruppens formand Gitte Kondrup om arbejdet i Byrådsgruppen gennem året.

Kritik af hjemmeplejen
Fra salen var der flere medlemmer der klagede over, og spurgte ind til situationen i hjemmehjælpen, og det store forbrug af vikarer. Andre rejste spørgsmål omkring miljøet og billigere boliger. En tilflytter til Helsingør advarede mod at ødelægge naturen rundt omkring i kommunen med villabyggeri.

- Jeg flyttede hertil med min lille familie netop på grund af de flotte naturområder. Man skal passe på at man ikke ødelægger netop det, der får folk til at flytte hertil, lød det fra et medlem.

Ændringer
Udover de almindelige punkter på en generalforsamlings dagsorden, var der også nogle organisatoriske ændringer, der skulle vedtages, bl.a. oprettelsen af en politisk næstformandspost og indlemmelse af medlemssekretæren i Kredsbestyrelsen.

Til sidst blev reglerne for opstilling og valg af partiets nye spidskandidat, som efterfølger Henrik Møller, godkendt. Socialdemokratiets partiregler accepterer ikke dobbeltmandater, og Henrik Møller forlader byrådet i september.

Nyt socialdemokratisk medlem af byrådet bliver 1. suppleanten Daniel Boalth Petersen, der allerede har vikarieret i byrådet flere gange.

arrow Henrik Møller: - I har et utrolig vigtig job
29. august 2019 kl. 14:37 Opdateret: kl. 14:37
arrow Henrik Møller får plads i Folketingets transportudvalg
04. juli 2019 kl. 04:12 Opdateret: kl. 15:28
arrow S-drama: Henrik Møller er inde
06. juni 2019 kl. 16:51 Opdateret: kl. 16:53
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?