26. oktober 2020
Dag Solstad var en af hovednavnene på årets NORD-festival, der endte med at blive aflyst i fysisk form. Foto: Baard Henriksen
Dag Solstad var en af hovednavnene på årets NORD-festival, der endte med at blive aflyst i fysisk form. Foto: Baard Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød NORDiske forfattere på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød NORDiske forfattere på nettet
Helsingør - 25. september 2020 kl. 08:25

Den digitale udgave af NORD kan den næste tid streames frit tilgængeligt, når du vil. Du kan møde Dag Solstad, Linn Ullmann, Kjell Westö og en række andre nordiske forfattere.

arrow Læs også: Asta Olivia Nordenhof vinder stor pris - skulle være uddelt til NORD-festival

NORD blev desværre aflyst, men med opbakning fra vores samarbejdspartnere kunne NORD i weekenden gennemføre en digital udgave af festivalen. Alle de digitale samtaler er nu frit tilgængelige gennem NORDs YouTube-kanal. Du kan finde kanalen ved at gå ind på nordfestival.dk.

Programmet byder ud over Ullmann og Solstad på Tove Jansson-tribute, og Bergsveinn Birgisson og Adda Djørup taler om, hvad kunsten nytter. Og så kan du opleve Kjell Westö, Lina Wolff og Helle Helle fortælle om deres skriveværksteder. Hvad gør de, når ordene slipper op?

En krokodille som afstand mellem folk. Og er Solstad i virkeligheden Bjørn Hansen?

Hvor meget er to meter? Er der krokodiller i gaderne? Og for guds skyld rør ikke ved dit ansigt. Spørgsmålene har hobet sig op for den norske forfatter Linn Ullmann. Ud over sit foredrag, hvor hun reflekterer over corona-pandemien, interviewer hun Dag Solstad.

Dag Solstad fortæller om "Tredje, og sidste, roman om Bjørn Hansen," der er blevet kaldt for et højdepunkt i Solstads forfatterskab. Er Bjørn Hansen i virkeligheden Dag Solstad?

arrow NORD står bag gratis digitalt forfattermøde
11. september 2020 kl. 20:08 Opdateret: kl. 14:00
arrow Kæmpe litteraturfestival aflyst
09. september 2020 kl. 15:43 Opdateret: kl. 15:43
arrow NORD Litteraturfestival fastholder dato trods corona
07. august 2020 kl. 03:52 Opdateret: kl. 14:37
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?