26. juli 2021
Mathilde og Peter Glipstrup-Bondes forretning er i rygende udvikling. Alle brød frem til den 10. juli er udsolgt. Alle bestillinger foregår fra deres Instagram Kapauw_Bakery. Foto: Allan Nørregaard
Mathilde og Peter Glipstrup-Bondes forretning er i rygende udvikling. Alle brød frem til den 10. juli er udsolgt. Alle bestillinger foregår fra deres Instagram Kapauw_Bakery. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikrobageri vokser: Indleder samarbejde med kendispar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikrobageri vokser: Indleder samarbejde med kendispar
Helsingør - 16. juni 2021 kl. 11:15
Af Trine Lønbro Nielsen

Succesen fortsætter for parret Mathilde og Peter Glipstrup-Bonde, der tidligere i år startede mikrobageriet, Kapauw Bakery.

arrow Læs også: Populært bageri har vokseværk: - Vi vil lege med alle, der vil lege med os

Siden de startede med at sælge deres lækre surdejsbrød fra privaten i Helsingør tidligere i år, er produktionen vokset markant, og nu er de første samarbejder begyndt at spire, så endnu flere bagværks-elskere kan få glæde af de gode sager.

Mens det første samarbejde med livsstilsforretningen Stokværk, der ligger i Espergærde Centret er i hus, så har parret for nylig været forbi journalistparret Sisse Sejr-Nørgaard og Esben Bjerre, der netop har åbnet kiosken, Ad Hoc Kiosk. Her sælger de lækre forfriskninger fra deres lejlighedsvindue, der ligger lige ud til Folkets Park på Nørrebro i København, og mon ikke det kunne tænkes, at deres gæster kunne fristes af Kapauws cruffins, der er en blanding mellem en croissant og en muffins.

- Vi var derinde i lørdags og vise vores populære cruffins frem. Det er et godt eksempel på, hvordan vi får en idé og lynhurtigt handler på den. Det værste, der kan ske, er jo bare, at de havde sagt nej tak, men det gjorde de ikke, fortæller Peter.

Læs hele interviewet med Mathilde og Peter Glipstrup-Bonde i dagens Frederiksborg Amts Avis.

arrow Kapauw Bakery er Helsingørs nye mikrobageri
03. april 2021 kl. 06:49 Opdateret: kl. 16:52
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022