19. juli 2019
I Espergærde åbner den første sjællandske Matas Life.
I Espergærde åbner den første sjællandske Matas Life.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matas åbner sin første konceptbutik på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matas åbner sin første konceptbutik på Sjælland
Helsingør - 14. marts 2019 kl. 14:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 15. marts åbner Matas sin første nye konceptbutik Matas Life på Sjælland. Og et sker i Espergærde Centret. Senere følger en række butikker over resten af landet efter.

Matas har med kundeoplevelsen i centrum valgt at nytænke hele konceptet omkring deres 280 butikker.

Kunderne har i dag nogle helt andre forventninger til deres oplevelser i butikker, end man har set tidligere. Det er ikke nok bare at have en butik på gågaden, nogle gode varer og så selvfølgelig dygtige ansatte og god rådgivning. Kunderne vil have en individuel oplevelse, hvor der er plads til, at de kan få det præcis, som de vil have det - hvad enten de er ude for at blive inspireret eller de bare vil lave en god og hurtig handel, siger Katrine Benthien, der er udviklingsdirektør i Matas.

Hele grundideen i de nye Matas Life konceptbutikker er meget forskellig fra, hvad traditionelle butikker tilbyder. Indretningen og rådgivningen i butikken er bygget op, så den passer til kundernes meget individuelle behov, som har ændret karakter i kraft med, at nethandlen vokser eksplosivt.

Kunderne har typisk et andet behov for at prøve, føle og opleve inden de træffer en beslutning om at købe. Butikkerne skal derfor gøre det nemmere for kunderne at finde rundt, og selve indretningen er noget helt anden end man har set tidligere i Matas-butikkerne.

Vi tror på, at vi kan give kunderne en langt mere skræddersyet oplevelse ved, at kunderne kan gå på oplevelse og få noget, de ikke kan få foran skærmen derhjemme eller i supermarkedet. Vi har derfor lavet faste områder til fx make-up, hår eller styling. Derudover sikrer vi, at alle butikker også fungerer som en nethandel, så det man ikke ser på hylderne altid er tilgængelig via onlineterminalerne og kasserne i butikkerne, siger Katrine Benthien.

Alle de nye Matas Life konceptbutikker vil som noget nyt få faste kasseområder. Det betyder, at de kunder, der kun har kort tid til at handle og ved præcist, hvad de vil have, kan gå direkte til nogle fast betjente kasser. I dag er kasserne i Matas fordelt rundt omkring i butikken.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede