22. januar 2019
Tyveriet fandt sted her i Hornbæk Havn.
Tyveriet fandt sted her i Hornbæk Havn.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand forsøgte at stjæle båd - fanget af videoovervågning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand forsøgte at stjæle båd - fanget af videoovervågning
Helsingør - 09. november 2018 kl. 13:22
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand er fredag formiddag blevet anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af en båd i havnen i Hornbæk. Det oplyser Nordsjællands Politi, som i første omgang modtog en anmeldelse klokken 07.50 fredag morgen om forsøg på tyveri af en fiskekutter. Alle fortøjningerne var fjernet, men det var ikke lykkedes gerningsmanden at starte båden, selvom gerningsmanden også havde været inde i båden og rode rundt.

Få timer efter, omkring klokken 09.45, blev Nordsjællands Politi igen kontaktet af havnen, da selvsamme gerningsmand nu gik rundt på havneområdet. Havnefogeden havde set videoovervågningen fra stedet igennem og kunne derfor genkende manden som den samme, der havde forsøgt at stjæle fiskekutteren.

Nordsjællands Politi sendte derfor hurtigt en patrulje mod havnen, og da gerningsmanden fik øje på politiet, stak han af til fods og løb langs stranden. Det lykkedes dog politiet at indhente manden, som klokken 10.06 blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af båden. Den anholdte mand er 28 år gammel og stammer fra Nørrebro i København. Han er nu bragt til politistationen i Helsingør for nærmere afhøring.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk