18. november 2017
Som en del af festivalen ?Reformationens stemmer i Helsingør? vises Eric Tills spillefilm om Martin Luther på Kulturværftet den 24. oktober.
Som en del af festivalen ?Reformationens stemmer i Helsingør? vises Eric Tills spillefilm om Martin Luther på Kulturværftet den 24. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Luther-film på Kulturværftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luther-film på Kulturværftet
Helsingør - 17. oktober 2017 kl. 16:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af festivalen 'Reformationens stemmer i Helsingør' vises Eric Tills spillefilm om Martin Luther på Kulturværftets Lille Scene tirsdag den 24. oktober klokken 19.30. Filmen om Martin Luther er både spændende fortalt og giver et godt indblik i reformationstiden. Sognepræst Kirsten Winther introducerer kort til filmen, der giver en levende og engageret beskrivelse af Luthers tid og konflikter.

Filmen byder publikum på et indblik i opgøret med den romerske kirke og dens autoriteter, og vi ser både Luthers anfægtelser og hans ukuelige mod i kampen for et frit og oprejst menneskeliv.

Festivalen 'Reformationens stemmer i Helsingør' markerer 500 året for den lutherske reformation og afholdes som et samarbejde mellem Sct. Mariæ Kirke, Helsingør Domkirke, Helsingør Kommunes Biblioteker, Helsingør Kommunes Museer, Helsingør Teater, Helsingør Aftenskole, Folkeuniversitet og Kulturværftet.

Der er gratis adgang, ingen tilmelding, men begrænset plads.

Arrangører er Kulturværftet, Sct. Mariæ Kirke, Helsingør Domkirke, Helsingør Kommunes Biblioteker, Helsingør Kommunes Museer, Helsingør Teater, Helsingør Aftenskole og Folkeuniversitetet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk