13. april 2021
Henrik Madsen og firmaet fliserensning.dk har allerede vundet prisen som årets algebehandler en gang, men der er jo plads til et trofæ mere i den anden hånd. Det kan snart komme hjem, for Helsingør-firmaet er blandt finalisterne til prisen igen i 2021.
Henrik Madsen og firmaet fliserensning.dk har allerede vundet prisen som årets algebehandler en gang, men der er jo plads til et trofæ mere i den anden hånd. Det kan snart komme hjem, for Helsingør-firmaet er blandt finalisterne til prisen igen i 2021.
Foto: PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma nomineret til håndværkspris: - Folk kan sagtens gøre det her selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma nomineret til håndværkspris: - Folk kan sagtens gøre det her selv
Opdateret 08. april 2021 kl. 14:32
Helsingør - 08. april 2021 kl. 11:07
Af Philip Horup

Enhver slimet alge bør frygte Henrik Madsen. For Henrik Madsen er landets førende bekæmper af den grønne pestilens, der har det med at sætte sig på mangt en terrasse.

I 2020 blev Fliserensning.dk hædret med prisen som Årets Algebehandler vil det landsdækkende award-show »Årets Håndværker«, der hædrer de bedste i branchen. Igen i 2021 er Helsingør-firmaet nomineret til prisen, og for indehaver Henrik Madsen vil det være stort at vinde to år i træk.

- Jeg er meget stolt over nomineringen. Vi vandt sidste år, men der er kommet flere ind på markedet siden, så jeg ved ikke, om vi kan vinde, men jeg håber det, siger direktøren.

Prisen bliver uddelt ved et stort anlagt show i Cirkusbygningen senere i år. Nomineringen bygger på anmeldelser afgivet af konkrete kunder på anmeldelsesportalen »Anmeld Håndværker«, og sidste år blev over 4500 håndværkere anmeldt på sitet. Hvis Henrik Madsen vinder prisen, håber han, det kan give en konkurrencefordel i forhold til de andre på markedet.

- Det er helt klart en fordel, fordi det kan betyde, at kunderne vælger at kigge på os, så det giver noget mere gang i forretningen. Der er kommet rigtig mange nye på markedet, og der kan være meget forskel på priserne, så det kan være svært at gennemskue for kunderne, og der er håndværkerprisen en hjælp, fordi den fremhæver os, siger Henrik Madsen.

Kan svine meget

Nogle firmaer lokker med gaver og rabatter, hvis kunderne til gengæld kvitterer med positive anmeldelser på diverse portaler, men det er ikke en procedure, som Henrik Madsen synes om. Han vægter ærlighed højt og vurderer at Fliserensning.dk især skiller sig positivt ud i forhold til grundighed.

- Vi siger til kunderne, vi gerne vil have anmeldelser, men de skal være oprigtige. Jeg får ingen glæde ved falske anmeldelser, og jeg har da også fået nogle dårlige anmeldelser, siger direktøren og fortsætter:

- Vi rydder rigtig godt op efter rensningen, og der ved jeg, der kan være stor forskel på firmaerne. En algefjerning kan svine meget, men vi sørger for, der er rent og pænt, siger direktøren.

Ligesom kundernes tilfredshed er vigtig for Henrik Madsen, er det vigtigt for ham at firmaets algebehandlinger belaster miljøet mindst muligt. Derfor bruger han koldt vand til at spule det værste smuds væk med.

- Folk tror det er kemikalier vi renser af med, men når vi laver fliserensning, bruger vi rent vand under tryk. Af hensyn til miljøet renser jeg desuden af med koldt vand. Det ville gå hurtigere, hvis jeg brugte opvarmet vand, og så kunne jeg tjene flere penge, men det vil jeg ikke, fordi jeg hellere vil mindske energiforbruget, siger Henrik Madsen.

Fjerde år i træk

Det er fjerde år i træk, at Henrik Madsen og Fliserensning.dk er nomineret til en pris ved »Årets Håndværker«-showet, og Henrik Madsen har brugt mange år på at dygtiggøre sig. Alligevel medgiver direktøren, at langt de fleste kan udføre algebehandlingerne på egen hånd - så længe man er indstillet på en større gang knoklearbejde.

- Folk kan sagtens gøre det selv. Men algefjerning skal gøres årligt, og man skal være klar på, at det sviner meget, og der er fordelen, at vi har det helt rigtige udstyr og bruger den rette mængde vand. Vi kommer også ofte ud til haver, hvor vi kan se folk har været i gang selv, så er det ikke renset helt i bund, eller så er der måske nogle rene striber, hvor folk så har givet lidt op undervejs, siger Henrik Madsen.

Finalisterne til »Årets Håndværker« bliver vurderet af en professionel fagjury, som altså kårer den endelige vinder ud fra en lang række parametre.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?