4. april 2020
Sundtoldens dag strækker sig i år over en hel uge. PR-foto: Lars Johannessen
Sundtoldens dag strækker sig i år over en hel uge. PR-foto: Lars Johannessen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Logo-konkurrence i Sundtoldens dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Logo-konkurrence i Sundtoldens dage
Helsingør - 21. februar 2020 kl. 13:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør Kommunes Museer, inviterer alle byens borgere til at finde på et logo til Helsingørs nye historiske festuge den 8.-15. august. Et enkelt logo, der let bliver genkendt og samtidig har en symbolsk effekt. Juryen består af seks dommere fra Helsingør, der sammen skal udpege den rigtige vinder af logo-konkurrencen.

arrow Læs også: Sundtoldens dage bliver en historisk festuge

Den heldige vinder inviteres med ledsager til Sundtoldsmiddag torsdag den 13. august - med servering og fine retter som for 200 år siden.

Festuge
»Sundtoldens Dage« begynder med kapsejladsen »Øresund på Langs« for gamle træskibe lørdag den 8. august, Museet for Søfart er vært for »Øresund på Langs«, og også byens foreninger, kulturinstitutioner og forretningsdrivende er blevet opfordret til at bidrage med nye ideer og aktiviteter i ugen op til Sundtoldsmarkedet lørdag den 15. august.

Merete Nygaard er Projektleder for Sundtoldsmarkedet, Merete Nygaard koordinerer også arrangementerne for Sundtoldens Dage, og Søren og Mette Damving bistår med markedsføringen.

Forslagene til et logo skal indleveres senest søndag den 15. marts. Send en mail til mfred@helsingor.dk mærket »Logo«, eller læg et brev i postkassen i den grønne port i Skibsklarerergården i Strandgade ved havnen i Helsingør.

Postadressen er:
Skibsklarerergården

Sundtoldens Dage
Merete Nygaard
Strandgade 91

3000 Helsingør