11. december 2017
Ejeren af en gammel traktor med motorstop parkerede den delvist ude på trafikeret vej - uden reflekser eller advarselstrekant.
Ejeren af en gammel traktor med motorstop parkerede den delvist ude på trafikeret vej - uden reflekser eller advarselstrekant.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livsfarlig parkering af traktor: Delvist inde på trafikeret vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livsfarlig parkering af traktor: Delvist inde på trafikeret vej
Helsingør - 20. marts 2017 kl. 10:19
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gammel traktor af mærket Bukh stod det meste af søndagen parkeret i vejsiden på Skindersøvej med hjulene omtrent 50-60 centimeter inde på den trafikerede vej.

Det gik godt i de lyse dagtimer, men da mørket faldt på, endte det med et kæmpe brag. En 36-årig bilist fra Helsingør overså ved 20-tiden den mørke traktor og ramte traktorens baghjul, så baghjulet blev revet af, og bilen blev totalskadet. Heldigvis skete der ingen personskade, oplyser politikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi.

- Traktoren holdt uden refleksbrikker, som er lovpligtige, og der var ingen advarselstrekant. Skindersøvej er ikke det bedste sted at holde, og ejeren vil nok få en bøde, vurderer Henrik Hattel.

Traktoren var selvsamme søndag blevet købt af en mand fra Horserød, der hentede traktoren på Karlsgaardsvej. Den gamle traktor fik dog motorstop på Skindersøvej, hvor den blev efterladt, fremgår det af politiets døgnrapport. Uheldet skete 200 meter syd for Esrumvej.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk