15. september 2019
Ler og papir er titlen på den udstilling af Lin Utzon, der har fernisering i Galleri Orange lørdag den 8. september. Her vises helt nye værker.
Ler og papir er titlen på den udstilling af Lin Utzon, der har fernisering i Galleri Orange lørdag den 8. september. Her vises helt nye værker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lin Utzon skaber nye værker til Konventum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lin Utzon skaber nye værker til Konventum
Helsingør - 30. august 2018 kl. 20:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den verdenskendte kunstner Lin Utzon har skabt nye værker specielt til Konventum. Og på lørdag er der fernisering, hvor værkerne bliver afsløret.

arrow Læs også: Forlænger Lin Utzon-udstilling

Fremover vil man kunne opleve værkerne i det miljø, de er skabt til, omgivet af atriumgårdens terrakottasten og i skyggen fra de majestætiske egetræer. Her kommer Lins fascination og inspiration fra naturen til udtryk på fornemste vis i smukke organiske former.

Ler og papir
Denne fernisering er en slags forsmag på den udstilling, der åbner i Galleri Orange på Nordhavnsvej 2 c lørdag den 8. september. »Ler og papir« er titlen på udstillingen i Georg Reinhard Mathiasens galleri, og her kan man opleve 20 helt nye arbejder på papir samt 23 lerkrukker, som alle er unika i forskellige former og størrelser. Inspirationen er som altid naturens vidundere - naturen set igennem en følsom kunstners registrerende og begejstrede blik.

- Det sete bliver omformet af kunstneren, men grundlaget er altid fascinationen af naturen, lyder det fra galleriejeren.

arrow Lokal dna præger »Lysets museum«
25. juni 2018 kl. 04:11 Opdateret: kl. 18:03

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede