10. maj 2021
Caféen starter op i Kulturhus Syd.
Caféen starter op i Kulturhus Syd.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvindecafé om forandringer i livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindecafé om forandringer i livet
Helsingør - 10. oktober 2018 kl. 07:54

Nyt kvindeforum i Frivilligcentret skal give lokale kvinder i Helsingør en stemme.

Helsingør: Frivilligcentret inviterer lokale kvinder til Kvindecaféer om temaet "Forandringer i livet". Anette Juel Carlsen fra Kulturhus Syd holder første foredrag "Fra frivillig til fastansat" i morgen, onsdag den 10. oktober klokken 19.

Frivilligcentret har netop søsat projektet "Kvindeforum Helsingør", hvor kvinder i alle aldre har mulighed for at indgå. Frivilligcentret faciliterer netværket ved bl.a. at invitere til kvindecaféer under forskellige temaer. Herefter er det meningen at kvinderne selv skal igangsætte initiativer som kan foregår med udgangspunkt i Frivilligcentret.

Projektleder Louise Lahn Sørensen håber, at der på kvindecafeerne kan skabes netværk og interessefællesskaber mellem de fremmødte.

- I frivilligcentret har vi mulighed for at hjælpe initiativer i gang. Vi har rammerne, så kvinderne kan mødes om dét, de har til fælles - eksempelvis har vi køkkenfaciliteter, så det er muligt at lave en madklub, en kulturklub kunne mødes i frivilligcentret og planlægge hvilke steder, de vil besøge eller en gruppe unge kunne arrangere brætspilsaftener for at skabe netværk for ensomme unge. Mulighederne er mange - og vi håber, at en masse kvinder i alle aldre, vil møde op til kvindecafeen og blive inspireret, siger Louise Lahn Sørensen.

Det ny kvindeforum skal arbejde på at synliggøre kvindeliv og give lokale kvinder i Helsingør stemme og mulighed for at debattere og udveksle erfaringer. Ved at dele faglige, kulturelle, inspirerende og sjove oplevelser styrkes og udvikles netværket og kvinderne får mulighed for at støtte hinanden efterfølgende både fagligt, socialt og kvindepolitisk.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?