15. juli 2020
Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech binder det historiske musikshow sammen. Foto: Presse
Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech binder det historiske musikshow sammen. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturværftets Let's Groove-produktion videresælges til andre kulturhuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturværftets Let's Groove-produktion videresælges til andre kulturhuse
Helsingør - 14. oktober 2019 kl. 10:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturværftet blænder op for et nyt koncept, når de sender det første af en række shows, der skal tage publikum med ud over rampen og med ind i musikhistorien. Akkompagneret af Jan Glæsels 16-mand store orkester Rumors Corner, og fortalt på kyndigste vis af Henrik Milling og Nicolai Molbech bliver Earth, Wind & Fire det første historiske disco-glimrende dyk ind i en musikalsk rejse.

Let's Groove er produceret af Henrik Milling, Nicolai Molbech, Jan Glæsel og Kulturværftet. Det første show blev hurtigt udsolgt, men den 20. oktober løber ekstra-showet af stablen, hvor der stadig er billetter til salg. Nu er formatet blevet videresolgt til andre danske kulturhuse.

Hvis du tager en Earth, Wind & Fire plade ned fra hylden og hører den med hovedtelefoner på, bliver du teleporteret gennem sci-fi landskaber af pyramider, månelandinger, solformørkelser og ekstra terrestrial nærkontakt: Earth, Wind & Fire er musikhistoriens ultimative orkester. Henrik Milling og Nicolai Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af at deres mesterværker snart er 40 år gamle.

Hele historien bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester - Rumors Corner. Med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt. Kulturværftet garanterer en aften i særklasse - en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Billetter til ekstra-showet den 20. oktober kan købes på Kuto.dk.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?