19. september 2018
På havnen er der igen i år masser af flotte biler at kigge på. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

På havnen er der igen i år masser af flotte biler at kigge på. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat i Hornbæk med mange valgmuligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat i Hornbæk med mange valgmuligheder
Helsingør - 20. september 2017 kl. 15:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets kulturnat i Hornbæk begynder med fuld musik kl.17, når Helsingør Jernbaneorkester på fredag marcherer gennem byen fra Bytorvet over Vestre Stejleplads, via Øresundsvej og Hornbæk Havn, Havnevej og Ndr. Strandvej.

arrow Læs også: Se Prins Henriks skulpturer

Som sædvanlig har byens butikker og restauranter åbent med masser af gode tilbud. I år er der aktiviteter på Hornbæk Havn fra kl. 17-19. Her kan man komme ombord på lodsbåden, nyde udsigten fra Havnekontoret og se på flotte biler, blandt andet en formel 4 racerbil.

Mellem kl. 17-19 er der åbent hus på Rigshospitalets Klinik for Rygmarvskader på Havnevej og hos Hornbæk Vandværk på Hornebyvej.

I Hornbæk Kirke er der mulighed for at høre tre gange kor, når både Spirekoret, Pigekoret og Hornbækkoret optræder kl. 18.30. Efter koncerten holder Hornbækkoret åben korprøve i Sognehuset og alle indbydes til at komme og synge med.

SuperBrugsen, Lokalhistorisk Arkiv og Ungdomsklubben PUK har spændende ting på programmet.

Ndr. Strandvej er spærret mellem Hornebyvej og A.R. Friisvej, og her holder den store brandbil. Galleri Hornbæk har fernisering og der er gymnastik, håndbold og musik i gaden.

På Bytorvet er der skattejagt med Hornbæk Spejderne, der er boder med pølsehorn og pandekager, fiskedam i springvandet, Sylvest Keramik stiller drejeskiven op, og i Handelsstandsforeningens telt sælger Fodboldens Venner piratburgere. På Torvets scene spiller "The Fat Pack" Michael Mathiesen, Silas Drejer og Thomas Bryan-Lund fra kl.19, og efter dem overtages scenen af Asger og Yasmin.

Biblioteket har frit valg på alle hylder hele aftenen. Ballonmanden Niels underholder, der er "lav din egen bog-workshop" for børn, skattejagt, bogstablingskonkurrence og fejring af prisen for Årets bogsamling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk