30. oktober 2020
Tilbuddet i Hornbæk Kirke har været afprøvet i flere år. Foto: Presse
Tilbuddet i Hornbæk Kirke har været afprøvet i flere år. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat er aflyst - men i kirken er der både drop-in dåb og drop-in vielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat er aflyst - men i kirken er der både drop-in dåb og drop-in vielse
Helsingør - 20. august 2020 kl. 07:03

Fredag 18. september er der igen drop-in dåb og vielse i Hornbæk kirke. Dåb foregår mellem klokken 16 og 18, vielse mellem 18 og 20. Begivenheden er normalt en del af Kulturnatten, som i år er aflyst. Men det er det populære tilbud i kirken ikke.

arrow Læs også: Corona aflyser Kulturnatten

Det eneste, der kræves, hvis man vil døbes ved en Drop-in dåb, er, at man kommer ned i sognehuset ved siden af kirken og fremviser ID med personnummer. For børns vedkommende både på dem selv og forældrene. Kordegnen vil være til stede og sørge for den administrative del. Præsterne vil tale med dåbskandidaterne forud for dåben, hvorefter man går over i kirken og foretager dåbshandlingen.

Der er også mulighed for at få foretaget en vielse såfremt man møder op med en prøvelsesattest fra den kommune, hvor man bor. Den kan rekvireres på Borger.dk. Husk, at prøvelsesattesten er en betingelse for at vielsen kan finde sted.

Vi håber på denne måde at kunne tilgodese mennesker, som gerne vil være en del af kirken, men som ikke har behov for eller ønsker om en større kirkelig handling.

Vi overholder selvfølgelig alle gældende anbefalinger om afstand osv.

Man må gerne ordne formaliteterne hos kordegnen i forvejen, hvis man har lyst til og mulighed for det. Hun træffes på tlf.: 4976 1960 eller mail: stbb@km.dk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?