19. oktober 2019
OLIVER ASMUSSEN
Foto: OLIVER ASMUSSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krydstogtskibet Deutschland anløber havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krydstogtskibet Deutschland anløber havnen
Helsingør - 05. juni 2019 kl. 04:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 13. juni får de nordsjællandske krydstogthavne Helsingør og Hundested dobbelt besøg af krydstogtskibet Deutschland.

Efter planen ankrer Deutschland op på Helsingør Red kl. 7 og sejler igen kl. 12 langs den Danske Riviera med ankomst til Hundested kl 16. Her ligger skibet ved krydstogtkajen indtil kl. 23. Ombord er cirka 500 tyske passagerer.

- Det er første gang vi samme dag har dobbeltbesøg af et krydstogtskib, fortæller Henrik Numelin, operations manager hos VisitNordsjælland.

- Det er et spændende program som venter; passagerne sejles i tenders ind til havnen i Helsingør, hvor busser venter til sigthseeingture mod København og de nordsjællandske slotte. Alle turene slutter i Hundested sent på eftermiddagen, oplyser Numelin.

Det bedste af Nordsjælland
De cirka 500 tyske krydstogtpassager får mulighed for at opleve det bedste af Nordsjælland inklusiv Helsingør og Hundested. I Helsingør er der guidede byvandringer gennem gader og stræder i den gamle middelalderby med besøg på Kronborg Slot. Og om eftermiddagen kan passagerne følge med Hundestedguiderne på gåture til Knud Rasmussens Hus, Spodsbjerg Fyr samt rundvisninger hos de mange aftenåbne kunsthåndværkere på Hundested havn.

Deutschland er ferie på første klasse, til søs

Bag facaden på det tyske krydstogtskib Deutschland gemmer der sig klassisk maritimt design og kunstnerisk interiør og dekorationer i stil med tyverne. Det klassiske og kunstneriske islæt ses blandt andet i skibets varierende dags- og aftenprogram i form af ture, underholdning og temaaftner. Deutschland er i høj grad synonym med tysk passion for krydstogt og første klasses ferie til søs.

Tæt samarbejde
Dobbeltanløbet er et resultat af et tæt samarbejde mellem det tyske rederi Phönix Reisen, skibs- og passagereragenterne SDK Cruise og InterCruises, Helsingør og Hundested havne samt VisitNordsjælland.

Fakta om Deutschland
Bygget i 1998, rederi Phönix Reisen, fart 19 knob = 35 km/time, 175 m langt, 22 m bredt, dybgang 5,8 m, 22.496 GT, 520 passagerer, 280 besætningsmedlemmer.

Sejlplan for Deutschland
Den 8. juni afgang Hamburg, 9. juni Sylt, 10. juni Arendal, 11. juni Oslo, 12. juni Göteborg, 13. juni Helsingør og Hundested, 14. juni Fredericia, 15. juni Eckernförde, 16. juni ankomst Hamburg.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede