16. september 2019
Kronborg Brass og Bobo Moreno i koncert
Kronborg Brass og Bobo Moreno i koncert
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronborg Brass feat. Bobo Moreno

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronborg Brass feat. Bobo Moreno
Helsingør - 24. marts 2019 kl. 07:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kronborg Brass har atter gjort et 'scoop' og har indgået en aftale med en Danmarks dygtigste sangsolister, Bobo Moreno. Bobo føjer sig dermed til listen over en lang række kendte sangere, som orkesteret i årenes løb har optrådt med. Sidste år var Michael Carøe solist, og før har bl.a. Dario Campeotto, Bjørn Tidmand samt Keld og Hilda Heick optrådt med Kronborg Brass.

Søndag den 31. marts klokken 14 kan man opleve Bobo Moreno og Kronborg Brass i en koncert på Kulturværftets store scene. Der kan købes billetter på kuto.dk, på biblioteket i Kulturværftet, og hos Monroé Dametøj i Stengade 29 i Helsingør.

Bobos sangkarriere spænder vidt. Fra solist i Big Band, til at turnere med Sanne Salomonsen og medvirke på et D-A-D album. Til koncerten med Kronborg Brass, vil Bobo Moreno synge et bredt repertoire, og orkesterets koncertprogram er varieret, med både evergreens, swing, rock og jazz.

Kronborg Brass består af 28 musikere, heraf en del gamle pigegardere, men også musikere fra hele nordsjælland og Sverige er en del af brassbandet.

Til koncerten er der desuden to gæstemusikere; Morten Poulsen, der til daglig er organist i Vestervang Kirke, samt Gert Rostock på bas. Gert er tidligere basist i DR Big Band.

Steen Nikolaj Hansen står for den musikalske ledelse, og har arrangeret alle sangnumrene til koncerten. Steen er kendt som både musiker, dirigent og sangskriver, og har bl.a. optrådt med Danmark Radios Big Band, og The BBC Big Band.

Koncerten har fået økonomisk støtte fra blandt andet Helsingør Kommune og Dansk Kapelmesterforening.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede