26. maj 2020
Korinor lader sig inspirere af det ikoniske Beatles-cover i fodgængerfeltet ved Helsingør Gymnasium
Korinor lader sig inspirere af det ikoniske Beatles-cover i fodgængerfeltet ved Helsingør Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korinor på Abbey Road

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korinor på Abbey Road
Helsingør - 20. september 2019 kl. 10:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I september 2019 er det 50 år siden The Beatles' »Abbey Road« udkom. Bibliotekerne inviterer derfor til et foredrags- og koncertarrangement med Per Wium og koret Korinor fra Helsingør. Per Wium fortæller om gruppen og dens musik, og koret synger sange fra Abbey Road og det store Beatles-katalog. Det sker tirsdag den 24.september kl. 19 - 20.45 på Biblioteket Kulturværftet, Dækket, 2.etage

'Abbey Road' er pladen, hvor John Lennon bl.a. markerede sig med "Come together" og "Because", hvor George Harrison røg helt til tops på sangskriverhimlen med "Something" og "Here comes the sun" og det er LP'en hvor Paul McCartney var arkitekt på den store suite på pladens side to. Og hvor Ringo Starr endnu engang "played for the song".

Morten Poulsen er dirigent for Korinor og pianist og komponist. Per Wium er musikjournalist og flittig foredragsholder. Han har skrevet bogen »Beatles for alle - en introduktion til gruppens musik«.

Billetter koster 75 kr og kan købes på billetten.dk eller på biblioteket

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?