10. juli 2020
Birgitte Bergmanns live tog en uventet drejning, da hun blev valgt til Folketinget ved valget i jun. Foto: Steen Brogaard
Birgitte Bergmanns live tog en uventet drejning, da hun blev valgt til Folketinget ved valget i jun. Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ ligestillingsordfører besøger Kvindecaféen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ ligestillingsordfører besøger Kvindecaféen
Helsingør - 04. december 2019 kl. 20:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kvindeforum Helsingør inviterer lokale kvinder i alle aldre til Kvindecafé 11. december kl. 16-18 i Frivilligcenter Helsingør hvor folketingspolitiker Birgitte Bergman(K) vil fortælle om sine personlige oplevelser med karriereskiftet, da hun rykkede til Folketinget.

Birgitte Bergman er født og opvokset i Helsingør og bor nu i Snekkersten. Hun er datter af en smed fra Helsingør Værft og er et ægte bysbarn . Birgitte Bergman har arbejdet i både den private servicesektor og i den offentlige forvaltning og har en livserfaring fra ind- og udland. Bergman har siddet i Folketinget siden juni, og besidder en række ordførerskaber: Ligestillingsordfører, Kulturordfører, Medieordfører og Turismeordfører.

På kvindecafeerne er temaet "forandringer i livet" og Birgitte Bergman fortæller om sine personlige erfaringer med karriereskiftet fra til landspolitik.

- Vi har også bedt hende tage temperaturen på ligestillingen i dagens Danmark, da det er spændende at høre om fra en ligestillingsordfører, siger projektleder Louise Lahn Sørensen.

Kvindeforum Helsingør er arrangør af en række cafémøder for kvinder i alle aldre. På møderne er der en spændende foredragsholder, som fortæller sin personlige historieunder temaet "forandringer i livet" og herefter er der debat ved bordene. På denne måde opbygges relationer og fælleskaber.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?