18. januar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert mellem klassisk og jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert mellem klassisk og jazz
Helsingør - 11. september 2019 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

The Sound of a Song er et unikt genremøde mellem den klassiske musik og jazzen, som kan høres 22. september i Vestervang Kirke.

Sopran Ulla Abildgaard og jazzsanger Clara Vuust fortolker sammen nogle af de uforglemmelige sange fra musical- og filmklassikere som "West side story " og "My Fair Lady«. Det bedste af to verdener forener sig, når de to sangerinder fra hver sin ende af sangtraditionen mødes over en fælles kærlighed til de smukke evergreens fra 30'erne og 40'ernes film, cabaretter og musicals. Med udgangspunkt i amerikanske komponister som Cole Porter og George Gershwin udfordrer musikerne tillige publikum med en afstikker til den europæiske "Broadwaytune" fra komponister som Kurt Weill og Michel Legrand.

Sammen med pianist Francesco Calì inviterer Ulla Abildgaard og Clara Vuust søndag 22. september kl 16 indenfor til koncert i Vestervang Kirke.

Ulla Abildgaard er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015. Hun har blandt andet spillet rollen som Hänsel i Humperdincks Hänsel und Gretel og som Lisa i operetten Grevinde Mariza. Clara Vuust er uddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium i 2004 og er tilknyttet det hæderkronede jazzlabel Storyville Records, hvor hun indtil nu har udgivet to anmelderroste albums. Hun har af flere omgange ligget øverst på playlisten på den danske jazzkanal P8 Jazz med sit debutalbum »Here's to Love«. Francesco Calì er pianist uddannet fra Conservatorio V.Bellini, Catania i Italien. Han har siden 2003 boet i Danmark og er i den tid blevet et kendt ansigt på den danske jazzscene. Der er gratis adgang til koncerten og kirken byder efterfølgende på et glas vin.