15. maj 2021
Blandt andet hoteldirektør Michael Lauridsen  fortæller om at drive virksomhed under coronaen. Foto: Allan Nørregaard
Blandt andet hoteldirektør Michael Lauridsen fortæller om at drive virksomhed under coronaen. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan N
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen inviterer erhvervslivet til online-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen inviterer erhvervslivet til online-møde
Helsingør - 09. april 2021 kl. 20:12

Helsingør: Corona-situationen har skabt store udfordringer for mange virksomheder i Helsingør Kommune - ikke mindst i turismebranchen og hos detailhandlen, men også hos en række produktionsvirksomheder.

På dette åbne online erhvervsmøde vil du møde tre virksomheder, der har grebet corona-udfordringerne an på forskellig vis.

Gennem interaktive spørgsmål undervejs vil vi sammen tage temperaturen på, hvordan kommunens virksomheder arbejder med pandemiens udfordringer, hvilke udfordringer virksomhederne har her og nu, og hvordan de vurderer fremtiden, hedder det i en pressemeddelelse fra Helsingør Kommune om møde, som finder sted den 28. april kl. 9.00 til 10.00.

Programmet er som følger: Kommunaldirektør Stine Johansen byder velkommen og Borgmester Benedikte Kiær giver et overblik over den lokale Situation. Derefter fortæller Tre virksomheder om, hvad de har sat i gang for at imødekomme effekten af Corona-situationen, hvad deres behov er her og nu samt deres forventninger til 2021.

Det drejer Michael Lauridsen, direktør på Hotel Marienlyst, Michella Ørtenblad, ejer af tøjbutikken Jørgensen & Co på Stengade og Martin Wedersøe, partner i Hospitality Partner. Hospitality Partner leverer services og produkter til bl.a. hoteller.

Derefter er der tid til Opsamling og spørgsmål og dialog med kommunen

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?