13. juni 2021
Til september begynder det nye tre-årige billedkunstneriske grundkursus i Billedskolen i Toldkammeret. Foto: Kulturværftet
Til september begynder det nye tre-årige billedkunstneriske grundkursus i Billedskolen i Toldkammeret. Foto: Kulturværftet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom igennem nåleøjet: 15 udvalgt til ny lokal uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom igennem nåleøjet: 15 udvalgt til ny lokal uddannelse

BGK ArtLab er et grundkursus for unge kreative.

Helsingør - 11. juni 2021 kl. 14:00

BGK ArtLab er en uddannelse for unge mellem 15 og 25 år, der forbereder de studerende til optagelse på videregående uddannelser indenfor kunst, design, kultur og arkitektur. Uddannelsen har netop haft optagelsesprøve, og helt overvældende kom i alt 15 unge kunstinteresserede gennem nåleøjet.

De kan nu glæde sig til at begynde på det nye tre-årige billedkunstneriske grundkursus i Toldkammeret til efteråret.

- Det har været en utrolig fin rekrutteringsproces, hvor vi med strategisk kommunikation, dialogmøde med ungdomsuddannelserne, events i unge højde, og aktive unge brugere af Toldkammerets værksteder og atelieer har formået at samle et meget kvalificeret ansøgerfelt i alderen 17-21 år. Det lover godt for BGK Artlab, at vi også har modtaget ansøgere fra København. Målet er, at vi får en høj faglig uddannelse, som tiltrækker unge fra hele Nordsjælland, forklarer Mini Blume, leder af Billedskolen og BGK Artlab i Toldkammeret.

Den 6. september slår BGK ArtLab dørene i Toldkammeret op for de første elever. De får blandt andet på studiet tildelt egen atelierplads, ligesom der vil være weekend-camps og studieture.

Mere sammenhængskraft mellem ungeuddannelses-området og de kreative erhverv er en af driverne bag BGK Artlab

Hvor langt tror du Danmark når ved EM