28. marts 2020
Kira Skov indleder sin turné i Helsin gørs nye spillested, KArosserifabrikken i Murergade.Foto: Presse
Kira Skov indleder sin turné i Helsin gørs nye spillested, KArosserifabrikken i Murergade.Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kira Skov i Karosserifabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kira Skov i Karosserifabrikken
Helsingør - 22. februar 2020 kl. 20:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kira Skov med band giver onsdag klokken 20 koncert i Helsingørs nye spillested Karosserifabrikken, Murergade 8. Support er Kristoffer Munck Solo (MellemBlond)

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mangefacetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock, og en karriere, der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.

Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerneproduceren John Parish. Kira har desuden turneret i hele verden med trip hop-stjernen Tricky.

I 2018 kom hendes meget roste album "The Echo of You" dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark.

Kira Skov fulgte i 2019 op med sit 14. album 'I nat bliver vi gamle', som også er hendes første dansksprogede album, som ligeledes er rost til skyerne i pressen. Onsdag den 26. februar skyder hun sin 2020 turne i gang i Karosserifabrikken.

Billetter koster kr. 175,- + gebyr - kan købes via hjemmesiden www.karosserifabrikken.dk eller Ticketmaster.