18. september 2020
Jobmessen plejer at være en succes. Foto: Presse
Jobmessen plejer at være en succes. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobmessen bliver større end nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobmessen bliver større end nogensinde
Helsingør - 27. januar 2020 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

41 virksomheder er med på Jobmessen på Kulturværftet.

Når Helsingør og Helsingborg kommuner den 26. februar igen holder jobmesse på tværs af sundet, søger flere virksomheder efter arbejdskraft end nogensinde. Onsdag den 26. februar fra kl. 10 til 15 står en lang række virksomheder klar til at hyre nye medarbejdere på Kulturværftet. Samme dag er der jobmesse på Arbejdsformidlingen (Arbetsförmedlingen) i Helsingborg mellem kl. 13 og 17.

Blandt de virksomheder, man kan møde i Helsingør, er hoteller, restauranter og transportvirksomheder, ligesom Bavarian Nordic i stil med sidste år har en stand.

Stor interesse

- Interessen for at få en stand har været kæmpestor i år, og vi har 41 virksomheder med, som er på udkig efter nye medarbejdere. Det skyldes dels, at ledigheden er lav i øjeblikket, men også at messen er blevet kendt som et godt sted at hverve nye medarbejdere, siger virksomhedskonsulent Henrik Weiss fra Helsingør Kommune til kommunens nyhedsbrev.

Som noget nyt bliver messen i år indrettet, så der er en 'hotel- og restaurant-gade', en 'transport-gade' osv. Det betyder, at jobsøgende har lettere ved at nå rundt til alle virksomheder inden for den branche, som de finder interessant. Samtidig kan virksomheder i samme branche henvise til hinanden.

- Vores messe er blevet så kendt, at vi har fået en henvendelse fra Sorø Kommune, som gerne vil sende jobsøgende borgere op til messen. Det er de selvfølgelig meget velkomne til. Der er også en virksomhedskonsulent fra Tårnby, som kommer for at se, hvordan vi gør tingene, fortæller Henrik Weiss.

Jobmarked på tværs

Der udleveres færgebilletter til de besøgende på messen, som gerne vil udforske jobmarkedet på den anden side af Øresund.

- Som noget nyt i år ligger de to jobmesser lidt forskudt af hinanden tidsmæssigt, og det giver gode muligheder for, at jobsøgende kan nå dem begge to, understreger Henrik Weiss.

Med jobmessen vil Helsingør og Helsingborg kommuner gerne sætte fokus på det kæmpemæssige potentiale, der ligger, hvis man også kigger på tværs af sundet, når man søger job og rekrutterer medarbejdere.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?