8. maj 2021
Elias Bendix Trio er Marienlyst strandhotels nye husorkester frem til november. Foto: Presse
gallery icon

Se billedserie

Elias Bendix Trio er Marienlyst strandhotels nye husorkester frem til november. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzen vender tilbage til Marienlyst Strandhotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzen vender tilbage til Marienlyst Strandhotel
Helsingør - 05. maj 2021 kl. 07:03

Elias Bendix Trio bringer stemningen fra varmere himmelstrøg til Helsingør, når de om lidt spiller jazzede rytmer med latin-twist på Marienlyst Strandhotel. Fra maj til november er bandet hotellets husorkester, fremgår det af en pressemeddelelse.

Første koncert er allerede 20. Maj. Her får de tre musikere, Elias Bendix, Jacob Melchior og Romulo Duarte, besøg af sangerinden Alice Carreri, der vil kaste et fransk/italiensk slør over aftenens numre. Repertoiret er fuld af franske og italienske ballader, duetter og gamle hits fra 70'erne.

Bandet er normalt spredt over forskellige kontinenter og ses sjældent i længere tid af gangen. Men det har coronapandemien ændret på, fortæller Elias Bendix.

- Corona tvang os til at blive hjemme i Danmark. Det har givet os en helt unik mulighed for at øve og lære hinandens musiske stil endnu bedre at kende. Så derfor glæder vi os også ekstra meget til at spille live for et publikum igen. Det bliver en helt ny oplevelse, fortæller han.

Hvis man er mere til saxofon, så er det 10. Juni man skal lægge turen forbi. Her står aftenen i Sonny Rollins og Stan Getz' tegn, når trioen får besøg af Jesper Løvdal, der vil indvie publikum i sit swing og bossa nova-univers.

Marielyst Jazznight består af i alt syv koncerter, hvor Elias Bendix Trio får besøg af forskellige gæster, blandt andet mundharpe-virtuosen Mathias Heise, sangeren Tobias Trier, og den franske jazz violinist Caroline Bugala.

Udover Elias Bendix, består trioen af den brasilianske kontrabassist Romulo Duarte som blandt andet har spillet med Caetano Veloso og Gilberto Gil samt trommeslager Jacob Melchior som er hjemvendt fra New York efter 23 år, hvor han blandt andet spillet med Harry Whitaker og Grant Stewart.

Billetter sælges fra hotellets hjemmeside.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?