24. oktober 2020
Ivan Pedersen er en af veteraner på den danske popscene. Foto: Presse
Ivan Pedersen er en af veteraner på den danske popscene. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ivan Pedersen med band på Kulturværftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ivan Pedersen med band på Kulturværftet
Helsingør - 18. september 2020 kl. 13:46

I næste uge den 23. september parkerer Ivan Pedersen tourbussen foran Kulturværftet, og den folkekære musiker, der har solgt flere end en million albums i vores lille andedam, giver koncert med sit store band på Store Scene.

Efter 54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en millioner albums, skulle man tro, at Ivan Pedersen kunne sikre sig veteranstatus her i landet. Men som sangeren/sangskriveren selv udtaler:

- Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er "gået af". Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig - men jeg ligger ikke ned endnu!"

Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-tourne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Bandet udgøres af Lars Krarup (guitarist), Tove Sørensen (bassist), Søren Skov (keyboards), Nanna Larsen (guitarist og sanger) og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.

Koncernten starter klokken 20.00 og billetter sælges på www.kuto.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?