23. maj 2019
Mette Damving udstiller isbjørne-malerier i Kvickly i Stjernegade.
Mette Damving udstiller isbjørne-malerier i Kvickly i Stjernegade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Isbjørne i Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isbjørne i Kvickly
Helsingør - 08. november 2018 kl. 14:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en meget succesfuld start på samarbejdet "Sammen om lokal kunst", er Kvickly Stjernegade og Kunstforeningen for Helsingør og Omegn klar til forsættelsen af rækken af spændende udstillinger med lokale billedkunstnere.

Den næste kunstner er Mette Damving, der udstiller i Kvickly, Stjernegade i perioden fra 8. november til 10. januar.

Mette har været med i bestyrelsen af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn siden 2007, og hun har i regi af Kunstforeningen mange udstillinger bag sig, bl.a. på Kronborg, Marienlyst Slot og i Kulturværftets Hal 14.

Mette er desuden med i Helsingør Kunstgalleri, som hun driver sammen med seks andre kunstnere. Kunstgalleriet har i flere år også udstillet på Hillerød Kunstdage og i X-Porten i Hundested Havn.

Mette var tidligere medlem af kunstnergruppen "Blå September", der havde galleri i Hillerød og arrangerede udstillinger i ind- og udland, bl.a. i Ting- og Arresthuset i Fredensborg og i Bruxelles.

Mette Damving har arbejdet 10 år som grafiker på Helsingør Teater, hvor hun stadig arbejder på Passage Festivalen. Hun er oprindelig uddannet grafiker og har været på en række reklamebureauer i København og bl.a. været 20 år på Politiken som Art Director.

Temaet for udstillingen er isbjørne, som passer fint ind i vinterens komme og som også giver dejlig stemning til jule- månedens indkøb i Kvickly.

Udstillingen markeres med fernisering i morgen, torsdag klokken 14,00, hvor der er mulig- hed for at møde Mette Damving samt repræsentanter for kunstforeningen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede