19. marts 2019
På Helsingør Kommunes hjemmeside kan man se hvilke veje, der berøres af Ironman, som forventes at trække op mod 75.000 tilskuere.
På Helsingør Kommunes hjemmeside kan man se hvilke veje, der berøres af Ironman, som forventes at trække op mod 75.000 tilskuere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ironman giver store trafik-omlægninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ironman giver store trafik-omlægninger
Helsingør - 11. juni 2018 kl. 10:47
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næste weekends store sportsbegivenhed sætter Helsingør kommune på den anden ende.

Når 2.800 deltagere til KMD IRONMAN 70.3 European Championship, 1000 deltagere til KMD 4:18:4, 1200 frivillige og op til 75.000 tilskuere i den kommende uge sætter kurs mod Helsingør for at være med til den største sportsbegivenhed nogensinde i Helsingør, kan det ikke undgås at påvirke trafikken. Arrangørerne opfordre derfor alle til at orientere sig i forhold til lukkede veje, omkørsler og ændringer:

arrow Læs også: Ironman-løb i børnehøjde på lørdag

- Sammen med Helsingør Kommune, Nordsjællands Politi og øvrige myndigheder har vi gjort alt vi kan, for at minimere trafikændringerne. Men så stor en begivenhed som et IRONMAN 70.3 Europamesterskab, og alle de aktiviteter der er koblet op på Europamesterskabet, kan ikke undgå at påvirke trafikken. Vi opfordrer derfor alle til at orientere sig på forhånd og udvise lidt ekstra tålmodighed, så dagene for både indbyggere, deltagere, frivillige og tilskuere bliver så gode og glade som overhovedet muligt, siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN.

Store søndag
Søndag den 17. august kulminerer det hele, når starten går klokken 8.50.

Cykelruten er på 90 kilometer og går ad Ndr. Strandvej til kort før Hornbæk Kirkegård. Den fortsætter over landet via Saunte, Borsholm, Havreholm, Horserød, Skibstrup og tilbage til Helsingør inden Nygård, Ny Horserød, Tikøb og Gurre. Og det medfører mange trafikomlægninger og vejlukninger.

Løberuten på 21 kilometer løbes via Kronborg Slot, Havnegade og i store dele af Helsingør Midtby, så Havnegade, Kronborgvej og store dele af Helsingør Midtby er spærret mellem 7.00 og 18.30.

Endelig skal der svømmes 1,9 kilometer. Det foregår i Havnebassinet ud for Kulturværftet.

Motions-triatlon
Fredag den 15. august:

En afdeling af Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4 holdes på fredag med op til 1.000 deltagere. De får også start og mål ved Kulturværftet. Her lukkes den 18 kilometer lange cykelrute: Kronborgvej, Grønnehavevej, Stenvinkelsvej, Allegade, Sct. Anna Gade, Lappen, Nordre Strandvej mellem klokken 17 og 21. Deltagerne skal svømme 400 meter og løbe fire kilometer rundt om Kronborg.

Stævneområde og skiftezoner er placeret ved Kulturhavnen og Kulturværftet, hvor der allerede fra mandag den 11. juni vil være spærringer med videre i forbindelse med at eventområdet bygges.

På helsingør.dk kan man se, hvilke veje, der berøres af Ironman, hvilke ruter, triatleterne skal igennem og i det hele taget få praktisk information om afviklingen af den store sportsbegivenhed.

arrow Alt udsolgt til Ironman
07. juni 2018 kl. 07:15 Opdateret: kl. 17:35
arrow Open Water tyvstarter Ironman
30. maj 2018 kl. 06:58 Opdateret: kl. 13:10
arrow Helsingør-hoteller melder udsolgt til EM i halv ironman
20. april 2018 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:05

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede