13. december 2018
Lørdag er der sprint i området omkring Vapnagaard.
Lørdag er der sprint i området omkring Vapnagaard.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Invasion af løbere i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Invasion af løbere i weekenden
Helsingør - 11. november 2016 kl. 07:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag og søndag vrimler det med orienteringsløbere i og omkring Helsingør. HSOK inviterer til novembersprint om lørdagen, og den følgende dag afvikler OK73 sit årlige arrangement, Jættemilen i Teglstrup Hegn. Sprint er den korteste version af o-løb, mens Jættemilen er noget af det længste, en o-løber kan komme ud for.

Sprinten foregår i Vapnagaardområdet. Stævnepladsen er på græsplænen lige nord for atletikstadionet på Rønnebær Allé. Der er lavet seks forskellige baner med beregnede vindertider mellem 15 og 20 minutter. Løberne vil blive sendt rundt på Vapnagaard, over Hestens Bakke, til Villa Fem og så tilbage igen. De afslutter med nogle poster ved Rønnebær Allé Skole og Helsingør Gymnasium.

Første start er kl. 13. Der er mulighed for at købe en åben bane og selv være med. Et kort med poster på kan købes på stævnepladsen. Der regnes med max. 200 deltagere.

Jættemilen er traditionelt det løb, der afslutter orienteringssæsonen. Det er et langdistanceløb med de længste baner på ca. 20 km. Løbet har været afholdt siden 1964, altid med OK73 som arrangør. Der deltager normalt ca. 600 løbere fra flere lande. . Stævnepladsen og mål er på engen vest for Bøssemagergade.

Starten foregår i tidsrummet kl. 9.40 til 10.40 sydvest for Hammermøllesøen. Derfra bringes løberne på de længste baner sydpå gennem skoven, gennem græsningsområdet vest for Klostermosevej til den sydligste del af skoven. Herefter går det nordpå gennem skoven, til området ved Hellebæk Avlsgård, rundt om Fandens Mose og til målet på engen vest for Bøssemagergade.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk