19. oktober 2019
I perioden fra den 29. juni til og med den 12. august bliver der indsat togbusser  på Kystbane-strækningen. Foto: Allan Nørregaard
I perioden fra den 29. juni til og med den 12. august bliver der indsat togbusser på Kystbane-strækningen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Infomøde om sommerens Kystbane-bøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Infomøde om sommerens Kystbane-bøvl
Helsingør - 12. juni 2018 kl. 15:32
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 29. juni går Banedanmark i gang med sommerens store og omfattende sporarbejde på Kystbanen, og det kommer til at berøre alle pendlere og folk, der tager toget fremfor bilen.

Hvad det medfører af gener, og hvordan Banedanmark vil forsøge at løse dem, kan man høre om, når der i morgen, onsdag, mellem klokken 16 og 18 holdes informationsmøde i Toldkammeret.

Her kommer fagfolk fra Banedanmark , som kan svare på spørgsmål om sommerens arbejder på Kystbanen, og udover Banedanmark kan man også møde DSB, Lokaltog, Pendlerklubben Kystbanen og repræsentanter for kommunerne langs Kystbanen.

Sommerens arbejde, der strækker sig til og med søndag den 12. august, er anden og sidste etape af fornyelsen af spor og broer på Kystbanen. Banen spærres for togtrafik fra fredag aften den 29. juni, hvor DSB og Lokaltog indsætter togbusser.

Baggrunden for arbejdet på Kystbanen er, at der er konstateret et stigende antal fejl, og det har betydning for punktligheden.

- Derfor har vi igangsat et fornyelsesarbejde, hvor vi udskifter de slidte skinner og sveller samt en række andre forbedringer. Samlet set skal det give passagererne en markant forbedret jernbane, der styrker punktligheden, anfører Banedanmark i en pressemeddelelse.

Forud for onsdagens informationsmøde i Helsingør har der været holdt tilsvarende møder På Humlebæk Bibliotek, på Rungsted skole og på Skovshoved Skole i Charlottenlund.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede