18. juni 2019
#1187406
Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve kom på overarbejde i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve kom på overarbejde i weekenden
Helsingør - 12. februar 2019 kl. 10:41
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det er vinterferien, der har lokket de langfingrede på banen er ikke godt at vide, men Helsingør kommune har i weekenden været mere hårdt ramt af indbrud end sædvanligvis.

arrow Læs også: Tasketyven talte italiensk

Det gik blandt andet ud over en villa på Montebello Allé, der har haft indbrud i tidsrummet fra torsdag klokken 16 til fredag klokken 8.38. Tyven kom ind ved at opbryde et køkkenvindue.

Udbyttet blev en bærbar computer og cigaretter.

Fredag formiddag var der indbrud i en landejendom på Hornbækvej. Tyven kom ind i tidsrummet mellem klokken 8.30 og 12.30, ved at knuse en rude i bryggersdøren. Udbyttet blev en designerlampe, oplyser Nordsjællands Politi.

Fredag aften var der indbrud i en villa på Skjoldsvej. Det blev begået i tidsrummet mellem klokken 17.30 og 19.30. Tyven kom ind ved at opbryde et køkkenvindue, men hvad der er stjålet er der endnu ikke overblik over.

Brød døren op

Ur, parfume, kontanter, computer og værktøj blev udbyttet af et indbrud i en villa på Spættevej. Det blev begået lørdag mellem klokken 15 og 23. Tyven kom ind via en opbrudt dør.

Udbyttet var også omfattende under et indbrud i en lejlighed i Klostergade. Indbruddet skete i tidsrummet fra lørdag klokken 20.41 til søndag klokken 1.01.

Hvordan indbrudstyven er kommet ind er uvist, men udbyttet af anstrengelserne blev pas, overtøj, taske, headset, parfumer, alkohol, bælte og ure.

En kuffert blev stjålet under et indbrud i en villa på Fredericiavej. Det blev begået i tidsrummet fra lørdag klokken 14 til søndag klokken 8.30. Tyven kom ind ved at knuse glasset i en terrassedør.

Herefter kunne han række ind og åbne vrideren indefra. Der er ikke overblik over, om der er forsvundet andet under indbruddet.

Og endelig har der været indbrud i en villa på Montebello allé. Det skete i perioden fra onsdag klokken 7.30 til søndag klokken 21.31. Tyven kom ind via et vindue til soveværelset, som han brød op. Der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

arrow Rasende mand ruskede i 34-årig bilist
12. februar 2019 kl. 11:35 Opdateret: kl. 11:35
arrow Tyve slap af sted med smykker, ur og nøgler
12. februar 2019 kl. 11:27 Opdateret: kl. 11:27
arrow Kørte bil med promille på 2,06
12. februar 2019 kl. 11:25 Opdateret: kl. 11:25

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede