27. maj 2020
Konventum (LO-skolen) er Nordsjællands største konferencecenter  med 5 auditorier, 57 mødelokaler, 259 værelser. Foto: Jesper Larsen/pressefoto
Konventum (LO-skolen) er Nordsjællands største konferencecenter med 5 auditorier, 57 mødelokaler, 259 værelser. Foto: Jesper Larsen/pressefoto
Foto: Jesper Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun skal stå i spidsen for Nordsjællands største konferencecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun skal stå i spidsen for Nordsjællands største konferencecenter
Helsingør - 01. oktober 2019 kl. 15:35
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Konventum, konference- og kursuscenter, tidligere kendt som LO-Skolen, har ansat Birgit Nørgaard, som ny administrerende direktør pr. 1. november. Birgit Nørgaard kommer fra en stilling, som direktør for Scandic Eremitage i Lyngby - en stilling hun har varetaget siden 2001, oplyser Konventum i en pressemeddelelse udsendt tirsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Folkefest slutter Faglig Festival

- I Birgit Nørgaard har bestyrelsen fundet en stærk kandidat til at udvikle og styrke de mange aktiviteter vi driver fra den smukke LO-skole. Det er aktiviteter der rummer alt fra uddannelse, kursus og konferencer til selskaber, golfophold og hotelvirksomhed. Vi har et stort potentiale og nogle unikke konkurrencefordele, som skal videreudvikles i de kommende år, siger bestyrelsesformand Lizette Risgaard, som til daglig er formand for FH, Fagbevægelsens Hovedorganisation. Den store konference- og kursuscentervirksomhed har stået uden en permanent administrerende direktør siden slutningen af maj i år, hvor direktør Marina Hoffmann fratrådte efter gensidig aftale med øjeblikkelig virkning bare få dage før stedet skulle markere 50 års fødselsdag med en ugelang offentlig festival.

- Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere på Konventum. LO-skolen har en lang og stolt tradition, som vi skal bygge videre på, men vi skal også udvikle og modernisere vores tilbud og koncepter, så vi kan levere et knivskarpt tilbud inden for alle de aktiviteter vi rummer, udtaler Birgit Nørgaard, som altså tiltræder stilling som administrerende direktør for Konventum 1. november.

Birgit Nørgaard Birgit Nørgaard startede sin karriere hos Scandic Hotellerne i oktober 1992, hvor hun blev en del af Scandic's nye nordiske salgsafdeling. Den 1. januar 1999 tiltrådte hun stillingen, som direktør på Scandic Aalborg og var der frem til sin start i Lyngby i 2001.

Konventum og bygningskomplekset LO-skolen beliggende ud til Øresund ejes af Fonden LO-skolen, som har drevet stedet i 50 år.

arrow - I dag viser fascismen sit ansigt på Youtube
05. juni 2019 kl. 17:22 Opdateret: kl. 18:32
arrow Folkefest på Konventum
04. juni 2019 kl. 07:08 Opdateret: kl. 17:04
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?