17. september 2019
Pylle Søndergaard skal formgive den første Hornbæk-krukke - her er hun sammen med indehaver af Galleriet Hornbæk, Susanne Risom, th.
Pylle Søndergaard skal formgive den første Hornbæk-krukke - her er hun sammen med indehaver af Galleriet Hornbæk, Susanne Risom, th.
Foto: Hans Soendergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hornæk-krukker skabes midt på Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornæk-krukker skabes midt på Hovedgaden
Helsingør - 15. april 2019 kl. 16:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Galleriet Hornbæk udvider med nabobutikken på Hovedgaden 340 i Hornbæk, og galleriejer Susanne Risom glæder sig til at byde velkommen i de nye lokaler, når der holdes åbningsreception onsdag den 17. april mellem klokken 14 og 18.

I de nyerhvervede lokaler skal der være arbejdede studio indenfor keramik. Udvalgte, anerkendte kunstnere og keramikere bliver fremover inviteret til at vise

deres talent ud i lerets verden ved at bearbejde unikke lerkrukker - der vil blive kendt som "Hornbæk Krukker".

Gæsterne kan opleve værkerne i proces og få mulighed for at tale direkte med kunstnerne. Kunstner Pylle Søndergård bearbejder den første krukke i det nyåbnede Galleriet Hornbæk Studio, og til åbningsdagen er en anden spændende kunstner, Pernille Clausen, inviteret til at formgive studiets krukke nummer to, ligesom Geert Kisum - en velkendt lokal keramiker - står for kukke nummer tre.

Mit ønske er, at der bliver en fantastisk energi og aktivitet i de nye udvidede lokaler, hvor der også løbende udstilles et bredt udsnit af danske og udenlandske kunstnere og keramikere, fortæller Susanne Risom.

Til åbningen vil der være keramiske værker af danske Per Weiss, Lene Regius, Pylle Søndergård, Louise Egedal, Rikke Elgaard, Ursula Reuter Christiansen, Lin Utzon, Lise

Honoré og Bente Hansen. Der udstilles også udenlandske kunstnere, som for eksempel Bertrand Thibault, David Fry, Peter Wills og Marianne de Trey.

Som altid udstilles der billedkunst i særklasse, og der vil på åbningsdagen hænge nye og spændende kunstnere på galleriets vægge side om side med gamle kendinge.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede