26. februar 2020
Denne bevaringsværdige bygning bliver stående, men en række nyere bygninger vil efter planen blive revet ned. Foto: Andreas Norrie
Denne bevaringsværdige bygning bliver stående, men en række nyere bygninger vil efter planen blive revet ned. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om planerne for Skolen ved Kongevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om planerne for Skolen ved Kongevejen
Helsingør - 12. september 2019 kl. 07:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nuværende Skolen ved Kongevejen flytter til Byskolen/Skolen i Bymidten. Derfor bliver lokalerne ledige, og området frit til at udvikle til andre formål. VUC/HF Nordsjælland ønsker at købe et areal på ca. 870 m2 og bygge i 3 etager i alt ca. 2.500 m2 i en ny bygning. Det forudsætter nedrivning af de bygninger, som ikke er bevaringsværdige, og der skal udarbejdes en ny lokalplan for området. Den kommende lokalplan skal også gøre det muligt, at anvende de bevaringsværdige bygninger til andre formål.

arrow Læs også: Tillægsbevilling sikrer nyt VUC på skole-grund

Helsingør Kommune og HF& VUC Nordsjælland inviterer derfor til Åbent Hus. Tirsdag 24. september i tidsrummet mellem klokken 17.30 og klokken 19 Hos VUC/HF Nordsjælland Montebello, Gurrevej 90, kantinen - indgang B i bygningens midterste del.

Her kan man komme forbi, når det passer og høre om VUC/HF Nordsjællands planer og visioner. Og man kan høre nærmere om proces, tidsplan og de indledende tanker om indholdet af lokalplanen.

Mødet er for alle interesserede.

arrow Enigt byråd siger ja til HF og VUC på skole
06. januar 2020 kl. 04:33 Opdateret: kl. 17:58
arrow Ny plan for VUC-lokaler på gammel folkeskole
17. august 2019 kl. 04:45 Opdateret: kl. 12:13
arrow HF & VUC vil bygge nyt ved Kongevejens skole
24. marts 2019 kl. 15:23 Opdateret: kl. 09:50