23. maj 2019
10. klasse byder på »karrierelæring«, så man kan blive klar på, i hvilken retning, man vil gå.Foto: Sandra Odgaard
10. klasse byder på »karrierelæring«, så man kan blive klar på, i hvilken retning, man vil gå.Foto: Sandra Odgaard
Foto: ThinkAlike.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om et ungdomsår i 10. klasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om et ungdomsår i 10. klasse
Helsingør - 15. januar 2019 kl. 15:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan være svært at overskue et uddannelsesvalg, når man står med det ene ben på vej ud af folkeskolens 9. klasse. De overvejelser står mange unge overfor frem til 1. marts, der er sidste frist for valg af ungdomsuddannelse, men tvivlen kan vendes til en styrke.

Det er holdningen på 10. Klasseskolen Helsingør, der nu har indrettet det et-årige forløb som et såkaldt ungdomsår, hvor den unge får lov at fordybe sig i sin egen fremtid og finde ud af, hvad det næste skridt i hans eller hendes ungdoms- og studieliv skal være.

- Alle mennesker oplever jo at være i tvivl i løbet af deres liv. Læring handler ikke kun om det faglige, men også om personlige ting, og nogle gange er det små, men betydningsfulde, hændelser, der afgør, hvilken vej man vælger at gå, siger Mette Hultgren.

Hun er daglig pædagogisk leder på 10. Klasseskolen, der med begrebet "Karrierelæring" giver eleverne plads til at være nysgerrige efter at undersøge, hvad de kan bruge dem selv og deres interesser til.

Tirsdag den 22. januar holder 10. Klasseskolen åbent hus i bygningerne på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør, og her kan man møde lærere, ledere og elever og høre mere om et år på 10. Klasseskolen og om det ungdomsmiljø, som skolen er en del af på Rasmus Knudsens Vej.

I løbet af aftenen holdes der et introduktions-event, der varer 45 minutter, for nysgerrige unge og deres forældre. Det begynder henholdsvis klokken 17, 18 og 19, og tilmelding er ikke nødvendig.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede