5. juni 2020
Anja Ovesen, butikschef Føtex Snekkersten og Michael Møllgaard Nielsen, formand i Snekkersten Idrætsforening, markede forleden det nye samarbejde.
Anja Ovesen, butikschef Føtex Snekkersten og Michael Møllgaard Nielsen, formand i Snekkersten Idrætsforening, markede forleden det nye samarbejde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp Snekkersten IF med et tryk på pantknappen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp Snekkersten IF med et tryk på pantknappen
Helsingør - 21. maj 2020 kl. 07:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med et enkelt tryk på flaskeautomaten kan vi alle som kunder i Føtex Snekkersten i Borupgaard Centret støtte Snekkersten Idrætsforening.

Det sker ganske enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Alle Føtex-butikker i landet har lavet et lokalt samarbejde med en klub eller et initiativ, der har børn og unges trivsel og sundhed øverst på dagsorden - og i Borupgårdcentret går overskuddet til Børn og unge af vanskeligt stillede forældre og deres deltagelse i foreningsaktiviteter, stævner og rejser med Snekkersten Idrætsforening.

Føtex donerer i alt 500.000 kroner til foreningerne. Derudover får de samtlige kroner fra donationsknappen på flaskeautomaten, oplyser Snekkersten Idrætsforening i en pressemeddelelse.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?