27. januar 2021
Det er gået stærkt for Calby her i 2020. Foto: Yannick Wolff
Det er gået stærkt for Calby her i 2020. Foto: Yannick Wolff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hitmageren Calby spiller på Kulturværftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hitmageren Calby spiller på Kulturværftet
Helsingør - 29. november 2020 kl. 06:04

Calby aka den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo, kommer til Kulturværftet 14. januar.

Hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit er med i rygsækken, når Calby giver koncert i Helsingør i januar.

Calby brød igennem lydmuren med sangen The Everyday Bit, der blev Ugens Uundgåelige på P3. Billetterne til hans første show på Ideal Bar blev revet væk, og siden har interessen kun været for opadgående.

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020's one-to-watch, og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte ham på dansk musiks landkort. Burnout er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærkt udfordret af Covid19. Det kan Calby skrive under på med flere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemføre koncerterne under de givne restriktioner.

Billetter sælges på kuto.dk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?