11. april 2021
Kommunen har særlig opmærksomhed på boligområderne i Vapnagaard, Nøjsomhed og Nordvestkvarteret i forbindelse med weekendens testning. Foto: Jens Wollesen
Kommunen har særlig opmærksomhed på boligområderne i Vapnagaard, Nøjsomhed og Nordvestkvarteret i forbindelse med weekendens testning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kan du blive testet denne weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du blive testet denne weekend

Den britiske virusvariant er kommet til Helsingør og i den forbindelse opruster kommunen sin testkapacitet.

Helsingør - 26. februar 2021 kl. 05:31
Af Christopher Valeur

En ansat i Børnehuset Sommerlyst er blevet testet positiv for den britiske variant af coronavirussen. Derfor opfordrer Helsingør Kommune borgerne til at tage de gældende restriktioner alvorligt, ligesom der er kommet øget testkapacitet til kommunen.

arrow Læs også: Kommunal coronahotline er blevet brugt 23 gange på to måneder

Torsdag var det muligt at blive testet i Kulturhus Syd mellem klokken 9.00-11.30. På søndag er det muligt at blive testet i Fælleshuset Kingosvej 54 mellem klokken 15.30-21.15.

Her vil man blive testet med den klassiske PCR-test, som foregår via en halspodning. Endvidere kræver testen på søndag ikke tidsbestilling.

Der har i løbet af den seneste uge været 56 bekræftede coronasmittede i Helsingør Kommune. Det giver et incidenstal på 89,5.

Det er fortsat muligt at blive lyntestet i færgeterminalen ved Helsingør Station. Her er der åbent alle dage fra klokken 05.45-22.00. Dette er gratis og kræver ikke tidsbestilling. I lokalerne ved siden af er der åbent hver tirsdag, torsdag og lørdag fra klokken 08-20. Her kan man få taget en PCR-test, som også er gratis, men den kræver en tidsbestilling.

arrow Britisk virus lukker børnehus
23. februar 2021 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?