28. januar 2021
Henrik Dahl  holder foredrag om identitetspolitik.
Henrik Dahl holder foredrag om identitetspolitik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Henrik Dahl til fyraftensmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Dahl til fyraftensmøde
Helsingør - 26. november 2020 kl. 14:38

Helsingør Domkirke tager på onsdag den 2. december hul på en ny omgang fyraftensmøder. Overskriften for sæson 2020-2021 er "Identitetspolitik - en farlig virus ?«, og på det første møde kommer Henrik Dahl, MF og taler om »Forurettelse og anti-liberalisme i det 21. århundrede«.

I oplægget til mødet hedder det:

Identitetspolitik har eksisteret i århundreder i form af eksempelvis nationalisme og separatisme. Men siden slutningen af 1960'erne er en særlig anti-liberal identitetspolitik baseret på forurettelse vokset frem i akademiske miljøer i USA. Det forholdsvis nye er, at denne form for politik er brudt ud af den akademiske verden og har gjort sit indtog som almindelige, politiske krav fremført af blandt andre Demokraterne. Desuden er det en politikform, der har bredt sig. Først til den angelsaksiske verden og nu uden for denne. På baggrund af sin nye bog om emnet (udkommer i oktober), vil Henrik Dahl give en indføring i hvordan, den anti-liberale identitetspolitik er opstået og drøfte, hvordan den kan bremses.

Fyraftensmøderne foregår i Oxernes Kapel (indgang gennem Domkirkens våbenhus). Deltagerne mødes kl. 16.30 til en forfriskning - vin, vand, sandwich - som der betales 20 kr. for. Herefter oplæg og samtale. Mødet slutter kl. 18.30, og der er gratis adgang.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?