5. august 2021
Helsingør er blevet landsholdenes favorit by. Den 5. juli er det håndboldherrerne, der vender til kystbyen. Foto: Kenn Thomsen
Helsingør er blevet landsholdenes favorit by. Den 5. juli er det håndboldherrerne, der vender til kystbyen. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør, landsholdenes by? Nu kommer håndboldherrerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør, landsholdenes by? Nu kommer håndboldherrerne

Et landshold afløses af et andet. Helsingør har de perfekte faciliteter, når man som håndboldherrerne skal spille sig klar til et forhåbentligt godt og langt OL.

Helsingør - 24. juni 2021 kl. 09:38
Af Trine Lønbro Nielsen

Mens fodboldlandsholdet vender snuden mod Amsterdam, hvor EM-ottendedelsfinalen mod Wales spilles lørdag aften, så kommer et nyt landshold snart til byen.

Den 5. juli er der nemlig landsholdssamling for håndboldherrerne forud for OL i Tokyo, der løber af stablen fra den 23. juli, og også disse nationalhelte har valgt Helsingør som kulisse.

- Helsingør har nogle rigtig flotte faciliteter, som vi glæder os til at benytte, og som er perfekte og optimale til at spille sig klar til OL, lyder det fra Frederik Gelstoft Schmidt, der er presseansvarlig for landsholdet.

Håndboldherrerne skal ligesom fodboldlandsholdet bo på Hotel Marienlyst, indtil de forlader byen igen, når de skal spille sidste testkamp mod Sverige den 12. juli i Royal Stage i Hillerød.

I alt er der 19 spillere udtaget til landsholdsamlingen. Det antal skal blive til 14 spillere plus en reserve, når holdet drager til Japan 14. juli.

Det er ifølge Frederik Gelstoft Schmidt første gang, at herrelandsholdet bruger Helsingør som træningsby, men han er ikke i tvivl om, at det bliver godt.

- Rammerne er jo helt fantastiske.

Opdateret klokken 14.00:
I en tidligere version skrev vi: "På fredag vender fodboldlandsholdet snuden mod Amsterdam, hvor EM-ottendedelsfinalen mod Wales spilles lørdag aften. Dermed er det slut på uger med Helsingør som hjemby for landsholdet, men bare rolig snart vender nye sportshelte til byen." Dette præciseres her: Fodboldlandsholdet vender tilbage til Helsingør, hvis de vinder kampen mod Wales.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?