22. oktober 2019
Headspace åbnede den 25. august på Egedalsvænge, og det foregik med snoreklipning, tale og sang. Men glæden kan være kortvarig, hvis ikke rådgivningstilbuddet får flere midler. Foto: Kim Rasmussen
Headspace åbnede den 25. august på Egedalsvænge, og det foregik med snoreklipning, tale og sang. Men glæden kan være kortvarig, hvis ikke rådgivningstilbuddet får flere midler. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Headspace i økonomisk pine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Headspace i økonomisk pine
Helsingør - 07. september 2016 kl. 17:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun tre uger siden, rådgivningstilbuddet headspace åbnede en ny afdeling i Helsingør, men allerede nu er den og de resterende ni afdelinger truet af lukning. Det fremgår af en online underskriftsindsamling ved navn 'Bevar headspace', som i skrivende stund har fået 5.100 underskrifter.

arrow Læs også: Headspace får nye møbler takket være donation fra loge

Det er foreningen Det Sociale Netværk, der står bag indsamlingen, og den forklarer, at headspace er ved at løbe tør for penge, som rådgivningstilbuddet indtil nu har modtaget af flere »fremsynede« fonde. Trods en stor tilstrømning af unge har det ikke kunnet lade sig gøre at få tilkendt støtte fra det offentlige, og derfor er flere afdelinger rundt omkring i landet i fare for at lukke, når året er omme og kassen er tom.

»Det er en kæmpe skam, for headspace er på mange måder unikt. Foruden de omkring tre fastansatte, der er i hvert center, så bliver rådgivningen udført af over 400 frivillige, der hver dag bruger egne erfaringer, indsigt og tid til at hjælpe landets unge, der kæmper med psykisk sårbarhed«, står der.

På headspaces hjemmeside appelerer stifter og protektor Poul Nyrup Rasmussen også til, at man griber den digitale pen og skriver under. På et billede holder han et skilt oppe med påskriften #detkuværeditbarn.

arrow Spareplan tager fra Helsingørs svageste
06. april 2019 kl. 06:06 Opdateret: kl. 15:17
arrow 200 unge har benyttet sig af anonyme samtaler
13. september 2017 kl. 04:30 Opdateret: kl. 10:45
arrow I headspace bliver man ikke mødt med »hvad er dit CPR-nummer?«
25. august 2016 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:46

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede