2. juni 2020
Headspace og centerchef Nina Jürs måtte sidste år flytte fra lokalerne her ved Skolen ved Rønnebær Allé på grund af skimmelsvamp. Her ses hun ved en tidligere lejlighed sammen med borgmester Benedikte Kiær(K) børne- og socialminister Mai Mercardo(K) og Headspaces protektor Poul Nyrup Rasmussen. Foto: Victor Viemose
Headspace og centerchef Nina Jürs måtte sidste år flytte fra lokalerne her ved Skolen ved Rønnebær Allé på grund af skimmelsvamp. Her ses hun ved en tidligere lejlighed sammen med borgmester Benedikte Kiær(K) børne- og socialminister Mai Mercardo(K) og Headspaces protektor Poul Nyrup Rasmussen. Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Headspace får nye møbler takket være donation fra loge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Headspace får nye møbler takket være donation fra loge
Helsingør - 24. april 2019 kl. 11:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efteråret blev headspace Helsingør ramt af skimmelsvamp, og centret var nødt til at flytte til nye, midlertidige lokaler. Det nye permanente headspace-hus er endnu ikke fundet, men nu har en donation på 25.000 kroner fra Den Danske Frimurerorden sikret, at centret kan anskaffe sig nye møbler.

arrow Læs også: Spareplan tager fra Helsingørs svageste

Og pengene falder på et tørt sted. For headspace Helsingør mistede alle sine møbler til skimmelsvampen.

- Vores møbler stod ikke til at redde. Svampen havde simpelthen sat sig for godt fast, så alle vores møbler blev kasserede," fortæller centerchef Nina Jürs, der leder med lys og lygte efter nye lokaler i Helsingør, hvor børn og unge altid kan finde nogen at tale med. Og nu er møblerne i hvert fald på plads.

Hos Den Danske Frimurerorden er man glad for at kunne hjælpe headspace Helsingør tilbage på sporet igen efter den ærgerlige udflytning.

"headspace er et virkelig godt projekt, hvor børn og unge kan finde støtte og fællesskab - både dem, der kommer, fordi de har brug for nogen at tale med og bestemt også de unge, der er frivillige," fortæller Mogens Esbensen, fra Den Danske Frimurerordens Velfærdsdirektorium, i en pressemeddelelse.

Da Den Danske Frimurerorden hørte om skaderne og flytningen i headspace Helsingør, besluttede man hurtigt at tilbyde en hjælpende hånd, så Helsingørs børn og unge igen kan få et hyggeligt headspace-center. Det er heller ikke første gang, Den Danske Frimurerorden har doneret større beløb til headspace.

Det er endnu uvist, hvor headspace Helsingør endeligt flytter hen. I et par uger boede centret i udlånte lokaler hos Det Kongeligt Priviligerede Skydeselskab i gågaden, og lige inden påske rykkede man videre til I. L. Tvedes Vej 12. Der arbejdes hårdt på at finde nye permanente lokaler.

arrow 200 unge har benyttet sig af anonyme samtaler
13. september 2017 kl. 04:30 Opdateret: kl. 10:45
arrow Headspace i økonomisk pine
07. september 2016 kl. 17:38 Opdateret: kl. 17:38
arrow I headspace bliver man ikke mødt med »hvad er dit CPR-nummer?«
25. august 2016 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?