26. februar 2021
19. august var dansk politi diskret på plads på havnen i Snekkersten i forbindelse med smugleroperation. Det var kollegaerne i Helsingborg, som havde bedt om assistance. Foto: Lars Skov
19. august var dansk politi diskret på plads på havnen i Snekkersten i forbindelse med smugleroperation. Det var kollegaerne i Helsingborg, som havde bedt om assistance. Foto: Lars Skov
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hashsmuglere blev skygget i idyllisk fiskerleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashsmuglere blev skygget i idyllisk fiskerleje

Et 37-årig med Satudarah-tilknytning er blevet anholdt i Helsingborg efter en mislykket indførsel af hash, som startede på havnen i Snekkersten.

Helsingør - 20. januar 2021 kl. 08:10
Af Andreas Norrie

Nordsjællands Politi overvågede på et ikke nærmere oplyst tidspunkt Snekkersten Havn 19. august efter en henvendelse fra svensk politi.

arrow Læs også: Nyt i sagen om hash-smugling fra fiskerlejet

Herfra kunne de således observeres, hvordan en svensk indregistreret person bil ankom til havnen, og bagefter lastede en speedbåd med en sæk.

På båden var tre mænd og de fik ifølge Helsingborgs Dagblad en dramatisk modtagelse på Norra Hamnen i Helsingborg, der er lystbådehavnen nord for færgerne.

Her stod politiets civilklædte betjente klar i området og kunne observere losningen af poser med hash, som blev ført videre til tre personbiler. Men derefter slog politiets aktionsstyrke ifølge Helsingborgs Dagblad til og foretog i alt fem anholdelser, hvor den ene mand dog blev løsladt umiddelbart efter, da han bare havde været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Blandt de anholdte er en 37-årig mand, der ellers var for nylig var blevet løsladt efter en længere fængselsdom for kokainindsmugling. Det var øjensynlig en overvågning af den 37-årige, som førte svensk politi på sporet af indsmuglingen via Snekkersten. Og årsagen til overvågningen var nok også, at den 37-årige tilbage i 2014 var udset til at starte den berygtede rockerklub Satudarahs afdeling i Malmø, skriver Helsingborgs Dagblad.

Sagen har endnu ikke været for rette, og tre ud af fire tiltalte i sagen nægter sig skyldige.

arrow SSP-souschef har mystisk rolle i kniv-opgør
21. januar 2021 kl. 04:38 Opdateret: kl. 17:52
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?