5. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndværkernes skræk: Indbruddene i varebiler fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndværkernes skræk: Indbruddene i varebiler fortsætter
Helsingør - 19. januar 2021 kl. 11:14

Stadig flerfe håndværkere oplever i denne tid at komme ud til deres varebiler, som er blevet tømt for værktøj af indbrudstyve.

Hidtil har det været i bestemte kvarterer i Helsingør, at bilindbruddene har fundet sted, men den seneste døgnrapport fra Nordsjællands Politi fortæller, at der også er begået indbrud i varebiler i Espergærde.

arrow Læs også: Værktøj stjålet fra varebil

Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der fra fredag eftermiddag til mandag morgen havde holdt parkeret på Kornmarken i Espergærde

En lignende anmeldelse tikkede ind klokken 07.54. Her havde en varebil holdt parkeret på Fabriksvej i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen.

Endnu en sådan anmeldelse indløb klokken 07.57. Her havde en varebil holdt parkeret på Ole Rømers Vej i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen.

Også klokken 09.53 blev et lignende forhold anmeldt, idet en varebil, der havde holdt parkeret ved Ponydalen i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen, havde fået knust bagruden, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra den.

Igen klokken 11.15 blev der anmeldt tyveri fra varebil i Helsingør; denne gang var forholdet dog sket imellem tirsdag den 12. januar og torsdag den 14. januar. Varebilen havde i dette tilfælde holdt parkeret på Allegade, og også her var der blevet stjålet værktøj fra varebilen.

arrow Nyt tyveri fra varebil
14. januar 2021 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
arrow Nu igen: Tyveri fra varebil
13. januar 2021 kl. 11:29 Opdateret: kl. 11:29
arrow Nyt tyveri fra varebil
12. januar 2021 kl. 11:34 Opdateret: kl. 11:34
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?