3. april 2020
Politiet gik straks efter overfaldet i gang med at sikre spor. Foto: Presse-foto.dk
Politiet gik straks efter overfaldet i gang med at sikre spor. Foto: Presse-foto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gerningsmand på fri fod efter voldsomt knivoverfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerningsmand på fri fod efter voldsomt knivoverfald
Opdateret 25. januar 2020 kl. 10:04
Helsingør - 25. januar 2020 kl. 09:19
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 37-årig mand fra Snekkersten, der fredag blev anholdt, efter der havde udspillet sig et voldsomt knivoverfald i en kiosk på Bjarkesvej, fremstilles i dag i grundlovsforhør. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Daniel Cunneely.

- Han er sigtet efter den grove voldsparagraf, fortæller vagtchefen.

En medgerningsmand er dog stadig på fri fod.

- Vi har en formodning om, hvem det er, men han er ikke i vores varetægt endnu. Vi ved ikke, hvor han er lige nu, siger Daniel Cunneely.

Ifølge Daniel Cunneely har politiet haft gavn af videoovervågning på stedet i efterforskningen, og foreløbig mener politiet ikke, at knivoverfaldet er banderelateret.

- Men vi kan ikke komme nærmere ind på omstændighederne omkring motivet nu, siger han.

Tre mænd fra Helsingør på 44, 50 og 36 år kom fredag til skade, da de blev overfaldet med både kniv og baseballbat i kiosken på Bjarkesvej. Optrinnet skete klokken 11.24, og Nordsjællands Politi og flere ambulancer var massivt til stede, efter de var blevet alarmeret.

Efter det voldsomme overfald stak de to gerningsmænd af, men den ene, en 37-årig mand fra Snekkersten, vendte kort tid efter tilbage, hvor han meldte sig selv og blev anholdt af politiet.

En redningshelikopter blev sendt til uheldsstedet, men den blev der ikke brug for, så den lettede hurtigt igen og fløj væk, mens politiets teknikere iført blå heldragter gik i gang med at sikre spor både fra kiosken og den frisørsalon, der ligger ved siden af i rundkørselen Gurrevej-Bjarkesvej.