14. april 2021
Disco og funk-successen Let's Groove om Earth Wind & Fire fortsætter på Kulturværftet. Foto: Thinkalike.dk
Disco og funk-successen Let's Groove om Earth Wind & Fire fortsætter på Kulturværftet. Foto: Thinkalike.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gentager disco- succesen Let's Groove på den store scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gentager disco- succesen Let's Groove på den store scene
Helsingør - 06. april 2021 kl. 17:04

Fik man ikke oplevet historien, musikken og - ikke mindst - festen, da Let's Groove lagde Kulturværftet ned i 2019 og 2020, så har man chancen igen. Let's Groove tager dig med ind i historien bag nogle af de helt store fænomener i musikhistorien. Akkompagneret af Jan Glæsels 15-mand store orkester Rumors Corner og fortalt på kyndigste vis af radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech udrulles hele historien om Earth, Wind & Fire. Glæd dig til et disco-glimrende dyk ind i en musikalsk rejse, der byder på suveræne genhør med hits som: September, Fantasy, Boogie Wonderland og Let's Groove.

Hvis du tager en Earth, Wind & Fire plade ned fra hylden og hører den med hovedtelefoner på, bliver du teleporteret gennem sci-fi-landskaber af pyramider, månelandinger, solformørkelser og ekstra terrestrial nærkontakt: Earth, Wind & Fire er musikhistoriens ultimative orkester. Henrik Milling og Nicolai Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af at deres mesterværker snart er 40 år gamle.

Hele historien bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels kompetente 15-mands orkester - Rumors Corner.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?