1. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugspladsen i Skibstrup genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugspladsen i Skibstrup genåbner
Opdateret 28. marts 2020 kl. 18:19
Helsingør - 28. marts 2020 kl. 18:16
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Genbrugspladsen i Skibstrup genåbner på tirsdag den 31. marts. Det oplyser Forsyning Helsingør.

I en uge har Genbrugspladsen væeet lukket for private og kun været åben for erhverv på hverdage. Men nu får alle adgang til den populære genbrugsplads i Helsingør Kommune.

- Vi er glade for at kunne meddele, at genbrugspladsen i Skibstrup åbner op igen for alle brugere fra tirsdag den 31. marts.

Det sker efter, at sundhedsmyndigheder nu har vurderet, at landets genbrugspladser kan åbne igen, så længe en række sikkerhedsforanstaltninger bliver fulgt, så smitterisikoen bliver minimal, hedder det i en meddelelse fra Forsyning Helsingør, som driver genbrigspladsen.

Sikkerhedsforanstaltningerne handler blandt andet om at sikre hygiejne og afstand til andre på pladsen.

- Derfor er vi nu ved at forberede, hvordan vi eksempelvis kan sikre adgangsbegrænsning til pladsen. Præcis hvordan vi gør bliver meldt ud en af de næste par dage, hedder det i meddelelsen.

Der har blandt borgerne i Helsingør været frustration og utilfredshed med, at genbrugspladsen lukkede ned netop i disse tider, hvor mange har ekstra fritid hjemme, fordi de er sendt hjem, for at forhindre smittespredning af corona-virussen. Det har givet ekstra travlhed i blandt andet haverne, og nu får borgerne igen mulighed for at aflevere affald på pladsen.

- Vi glæder os til fra tirsdag igen at kunne byde velkommen til alle på pladsen - også private kunder. Men husk at vise hensyn både til hinanden og vores medarbejdere på pladsen, hedder det i opslaget fra Forsyning Helsingør.

Det er ikke kun genbrugspladsen i Skibstrup, som nu genåbnes for borgerne. Genbrugspladser over hele landet har i de seneste uger været lukkede, men forhandlinger mellem Kommunernes Landsforening og sundhedsmyndighederne har nu resulteret i lempeligere regler.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?