25. oktober 2020
Øresundskvariet Foto: Lars Skov
Øresundskvariet Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gakkede sange fra Verdenshavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gakkede sange fra Verdenshavet

I morgen d. 27. september kl. 11-12 spiller Tikke Takke orkesteret i Øresundsakvariets store auditorium.

Helsingør - 26. september 2020 kl. 18:00

Sprudlende vilde sange om havets forunderlige dyr! Du møde Kuglefisken Kalle Klovn, Guldfisken Sursøde Sigurd, hvidhajen Barske Bøje, Edderkoppen Bobby, Krabben Ken, og mange, mange flere. Du kan synge med på krabben Ken, som elsker at nipse både store og små tær, lege sildemavedans og høre om de superstærke rokker, der pumper en punkteret blåhval op fra havets bund.

Tikke Takke er et forrygende band med latinamerikanske rytmer for børn og deres voksne. Tikke Takke optræder på Festivaler, Akvarier eller spillesteder som Gimle samt, kulturhuse og biblioteker.

Tikke Takkes materiale er skabt i et samarbejde mellem musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens i dialog med tusindvis af børn fra hele landet. Tikke Takkes "Gakkede sange fra verdenshavet" findes både som album og sangbog.

Koncerten vil blive afholdt Coronaforsvarligt med kun 49 pladser og masser af sprit og mundbind tilgængeligt og fast tilmelding til Øresundsakvariet ved receptionist Grete Jensen på mailadressen grete.jensen@bio.ku.dk

Pris: alm. entré til Øresundsakvariet og kom lidt før, ifør jer mundbind og sprit hænder og find dernæst en plads i store auditorium.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?