21. september 2021
March mod Ensomhed starter i Helsingør den 16. august. Bag marchen står Patrick Cakirli, som her ses i midten af billedet med barnevogn. Foto: PR
March mod Ensomhed starter i Helsingør den 16. august. Bag marchen står Patrick Cakirli, som her ses i midten af billedet med barnevogn. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå med i March mod Ensomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå med i March mod Ensomhed
Helsingør - 26. juli 2021 kl. 10:30

Hvert år i uge 33 gennemfører Patrick Cakirli en march mod ensomhed. Og i år starter den i Helsingør. Den 17. august skal han vandre fra Helsingør til Holte, og derfor efterlyser han nu folk, der har lyst til at gå sammen med ham på den rute.

Fra den 16. august til den 10. oktober gennemfører han March mod Ensomhed og vandrer 1600 kilometer fra Nexø til Rønne, ned gennem Nordsjælland, København, Midt og Sydsjælland til Sydhavsøerne - videre over Langeland, Tåsinge og rundt på Fyn - op gennem Sønder-, Øst- og Nordjylland og til sidst ned gennem Vestjylland til Esbjerg.

- Formålet er at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring og for at samle penge ind til Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter nonprofit-organisationen »Ventilen Danmark«, fortæller Patrick Cakirli.

Konceptet for marchen er, at han ikke må gå, hvis ikke han har følgeskab - ellers skal han stå stille.

Derfor opfordrer han nu folk til at snøre vandrestøvlerne og gøre ham følgeskab på noget af ruten.

- Det er gratis at deltage, og I bestemmer selv, hvor og hvor langt I vil gå med, lyder det fra Patrick Cakirli.

Tilmelding foregår via Facebook.

Synes du, at kommunen er der for dig?